Gedurende de vorige maanden werd de 9135 volledig onder handen genomen en voorzien van een grondlaag. Ook al de onderdelen van de carrosserie werden ontroest en zijn voorzien van deze grondlaag. Tijdens de volgende maanden kan de heropbouw van deze locotractor starten.

 

© PFT-TSP Reproductie verboden zonder het akkoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© PFT-TSP Reproduction interdite sans accord de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC 5977

 

Andere belangrijke werf nadert - na jaren - zijn voltooiing. De reservemotor voor de 4605 werd grondig gereviseerd en dit werk werd tijdens de vorige maanden afgesloten. Om de inbouw mogelijk te maken werd de motorwagen verplaatst. Tijdens de volgende periode wordt de kast onder handen genomen en de verf opgefrist. Dan kan de motorwagen terug opgebouwd worden. Mogelijk hervat hij zijn dienst nog dit jaar op de Bocq-lijn.

TSP 4605 2018.12.19   St Ghislain   Julien CASIER (3)

Foto’s Julien Casier

 

© PFT-TSP - Reproductie verboden zonder het akkoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven