17 oktober 2019 - Laatste transport uit Schaarbeek

Tot op heden waren nog enkele onderdelen in de WDT Schaarbeek achtergebleven. De elektrische installatie die de TSP hier opgebouwd had met eigen middelen werd gedemonteerd. Ook de zware vijzels waren al enkele weken geleden gereed gemaakt voor transport. Deze onderdelen waren daar gebleven om het NMBS-patrimonium nog de kans te geven daar te werken. Maar omdat ook zij verhuisd waren, was dit niet meer nodig.

Dit materieel werd op 17 oktober naar de CHW Saint-Ghislain overgebracht en daar voorlopig gestockeerd tot het dak vernieuwd is.

De vijzels krijgen een plaats in een bijgebouw van het toekomstige museum als demonstratie voor het onderhoud aan het materieel. De elektrische onderdelen worden hergebruikt.

Op de eerste foto nog te Schaarbeek, de volgende tonen de aankomst te Saint-Ghislain.

 

© PFT-TSP Reproductie verboden zonder het akkoord van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© PFT-TSP Reproduction interdite sans accord de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laatste transport FSR (1)

Laatste transport FSR (2)

Laatste transport FSR (3)

Laatste transport FSR (4)

Laatste transport FSR (5)

Ga naar boven